طرز تهیه شله زرد: یکی دسر خوشمزه یکی از مهم ترین خاطره های ما در ماه مبارک رمضان است که با تزئین دارچین عطر و بوی خاصی به محیط می دهید. شله زرد یکی از بهترین و سالم ترین دسرهایی است که هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان مفید است
شله زرد گزینه مناسبی برای ماه مبارک رمضان می باشد. می توان شله زرد را به صورت قالبی یا به صورت تک نفره تهیه نمود. شله زرد یکی از اصیل ترین دسرهای ایرانی می باشد که در کرمان به نام ابراهیم خانی معروف است.
مواد لازم برای ۴ نفر
برنج نیم دانه ایرانی: ۱ پیمانه
آب: ۷ پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
کره: ۵۰ گرم
خلال بادام و پسته: یک چهارم پیمانه
عرق هل: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: نصف پیمانه
طرز تهیه شله زرد
مرحله اول
برای تهیه شله زرد و خوشمزه ابتدا برنج را از شب قبل درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم، سپس به حدی آب اضافه می کنیم که سطح آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. دقت کنید که نیاز به استفاده از نمک نیست.
منبع: مجله تی جیب
۱۹:۰۸
- ۱۸ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر